Centura neagră I Dan.

Astăzi atît pentru mine cît şi pentru ucenicii mei, a fost o zi importantă şi cu multe emoţii. Patru  din elevii pe care îi antrenez timp de 5 ani, au ajuns la nivelul de a primi centura neagră I Dan în Taekwond-do. Centura neagră pentru noi sportivii „Clubului Stolas Leukas”, semnifică biruinţa asupra puterii întunericului. Cuvântul biruinţă în viaţa noastră este un cuvînt cheie ce ne caracterizează ca şi sportivi, ca şi copii ai Lui Dumnezeu şi ca şi club. „Stolas Leukas” înseamna hanine albe, inspiraţia denumirii vine din unul din frumoasele versete din Sfînta Scriptură: Cei ce vor birui vor fi îmbrăcaţi astfel în haine albe Apocalipsa 3:5. Dorinţa mea ca şi antrenor, învăţător, prieten al lor este ca toţi  elevii mei să fie găsiţi de  Dumnezeu  biruitori şi să le dea în veşnicii  haina albă. Elevii care au avut onoarea de a se lega la brîu cu  centura neagră sunt: Filimon Igor, Aprodu Sandu, Chiorescu Maxim şi Dobrin Eduard. Ei nu sunt nuami elevii mei la antrenamente sunt si ucenicii mei care au preluat arta Taekwondoului şi  ei la rîndul lor învaţă alţi copii, tineri. Desemnea aceşti elevi sunt implicaţi şi in grupul de studiu biblic şi ei fiind adolescenţi au găsit plăcere în a studia Cuvîntul Lui Dumnezeu pentru a fi oameni integri cu valori sănătoase.

Concomitent au susţinut examen la centura neagră şi elevii lui Oleg Filat.

Împreună vrem să le mulţumim celor care la rîndul lor ma-u antrenat pe mine, Scumpului Învăţător Vasile Filat , care este şi preşedinte al Clubului nostru şi fratelui meu Sergiu care deasemenea a investit în viaţa mea de sportiv.Vrem să multumim deasemenea  şi comisiei de examinare care au fost obiectivi şi rabdători, Domnilor: Filat Vasile, Postu Ion, Bălan Sergiu, Matvei Oleg şi Sîrbu Vova.

Multumiri aducem şi părinţilor care au sustinut în tot acest timp pe aceşti sportivi minunati, au investit în ei timp, resurse financiare şi iau încurajat.

Multe Felicitări!

Reclame

5 gânduri despre „Centura neagră I Dan.

  1. Felicitari! Ma bucur foarte mult pentru voi. Sa stiti ca intr-adevar sunteti biruitori. Ma mandresc cu asa club si cu asa sportivi. Felicitari si instructorilor si invatatorilor vostri, caci ei intr-adevar au depus o munca enorma.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s