Homosexualii vor din nou paradă!

 

La începutul lunii mai, organizaţia GenderDocM care este organizaţia homosexualilor din ţara noastră, vor să iasă din nou în Piaţa Marii Adunări Naţionale ca să facă un marş sau o paradă a homosexualilor. Personal  nu sunt de acord cu această paradă  şi din acest motiv am pus semnătura mea în una din cererile care roagă Primăria să interzică manifestarea homosexualilor. Dacă li se permite să facă acest marş  ei sigur vor înepe a înainta alte cereri  care să le permită  dreptul ca ei sa facă ce vor.Privind ştirile ProTv.md, am observat că şi unii din politicieni nu sunt de acord cu acest marş al homosexualilor.Fac un apel către toţi cei care vor citi acest articol. Trimite-ţi cu toţi scrisori, şi cereri în care să cereţi interzicerea acestui marş al homosexualilor. Dacă noi acum stăm indiferenţi faţă de aceste acţiuni mai tîrziu vom plăti scump pentru nepăsarea şi indiferenţa noastră.

Homosexualii nu trebuie lasati in Piata Marii Adunari Nationale. Este declaratia liderului PPCD Iurie Rosca, care cere autoritatilor locale si centrale sa interzica marsul homosexualilor, planificat pentru inceputul lui mai. La randul sau, presedintele organizatiei ”Gender Doc” spune ca fiecare are dreptul la libera intrunire.

Presedintele organizatiei ”Gender Doc” spune ca la manifestatie vor participa pana la 50 de persoane, de aceea nu este nevoie de autorizatie de la primarie. Totusi, pentru a se asigura protectia participantilor, se va cere ajutorul primariei. La randul sau, primarul Dorin Chirtoaca spune ca va consulta opinia politiei.
In 2008 reprezentantii mai multor organizatii au impiedicat gay-ii si lesbienele sa defileze prin oras si sa depuna flori la monumentul lui Stefan cel Mare. Atunci, cateva sute de persoane au luat cu asalt autocarul in care se aflau homosexualii, distrugandu-le pancartele si confiscandu-le drapelul. Ca urmare, anul trecut Gender Doc a renuntat.

Reclame

3 gânduri despre „Homosexualii vor din nou paradă!

  1. Homosexualitatea este ca o gangrena in trup cu care nu te poti lauda, difila ci mai degraba pentru ca iti iubesti trupul o vei amputa ca sa nu dauneze tuturor madularelor trupului.Chiar azi am fost la primarie si am depus o cerere pentru stoparea acestui rau in societatea noastra, si la fel ii indemn pe toti,mine o sa indemn si organizatia la care lucrez sa faca la fel.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s