La fiecare a 11 secundă este distrusă o viaţă!

Rata avorturilor este în continuă creştere în 15 state din UE, potrivit unui raport anual al Institutului de Politici Familiale.

Cele 15 ţări sunt:  Belgia, Spania, Franţa, Regatul Unit, Finlanda, Luxemburg, Italia, Olanda, Germania, Irlanda, Grecia, Danemarca, Austria, Portugalia şi Suedia.

Potrivit statisticilor, creşterea bruscă a ratei avorturilor în Spania reprezintă 87% din cresterea totală înregistrată în ultimii 10 ani.

Numai în ultimul deceniu, numărul intreruperilor de sarcină în Spania a crescut cu 115%. Cu alte cuvinte, acolo, incepand din 2008, aproape una din cinci sarcini a fost intreruptă printr-un avort. Numai în 2008 au fost realizate aproape 800.000 de avorturi.

În 2008, în întreaga Europă, cele 27 de state membre ale UE,  dar si alte 14 care nu sunt membre, au fost efectuate aproape 3 milioane de avorturi. Dintre acestea, 1.207.646 au fost efectuate pe teritoriul statelor UE.

Îngrijorator este  faptul că populaţia tînără continue sp scadă. De exemplu, numarul copiilor sub 14 ani a scazut de la 89 de milioane în 1993 la 78,4 în 2008, adica mai puţin cu 10,5 milioane.

Sursa: Protv.md

Ar trebui să ne punem cu toţii întrebarea unde vom ajunge cu atâta indiferenţă faţă de vieţile care sunt distruse prin avort. Majoritatea femeilor foarte simplu vorebesc despre  tema avortului. Bucuria de a fi mamă este unică şi eu ii mulţumesc Lui Dumnezeu că m-a binecuvîntat cu o sarcină pe care o aştept cu bucurie şi cu o mare nerăbdare. Mergînd la fiecare simestru  la control, am auzit discuţia medicului ginicolog cu o adolescentă care a rămas însărcinată ea  avea 16  ani iar prietenul ei 17. Doamna doctor o intreaba ce nu ai venit imediat la mine  că îţi făceam ce trebuia de făcut şi scăpai. Mi-am dat sema că s-a referit la AVORT, chiar şi atitudinea medicilor cu privire la avort e una pozitivă şi e drept o alternativă.

Noi oamenii nu avem dreptul să luăm viaţa nimănui!

Reclame

Un gând despre „La fiecare a 11 secundă este distrusă o viaţă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s