Lecţiile de computere în Lăpuşna!

În luna Ianuarie anul acesta în Lăpuşna au început activitatea de predare a lecţiilor de compiutere. La aceste cursul Scripta pe care îl predau vin copii din şcoala primară cu vîrsta întgre 9-12 ani. Aceşti copii mereu rămîn motivaţi pentru a învăţa programul de tapare şi de fiecare dată când merg vin copii noi din dorinţa de a învăţa.
Aici este grupa de fete care vin primele la orele de compiutere, majoritatea din ele sau adaptat uşor la programul de tapare şi foarte repede însuşesc.După ce finisează ora de lucru grupa de fete vine grupa de beieţi cu care deasemenea facem acest curs de tapare, băieţii foarte mult au întdrăgit acest program şi o mare parte din ei deja sunt la testul 2 de tapare Scripta.


Micii studenţii ai şcolii noaster de compiutere Scriptehinfo, au însărcinarea de a parcurge lecţiile de scripta ţinîndu-se de anumite reguli de tapare dar au şi însărcinarea de a observa adevăruri despre Domnul Isus pe care le găsesc din Epistola lui Matei din Scriptură. Mulţi dintre ei cînd trec  la un alt test din programul Scripta fericiţi şi în glas tare zic Dumnezeu m-a ajutat să trec testul. Aceste cuvinte mă bucură să le aud din gura unor copii care relaizeză  că Dumnezeu e Cel care îi ajută în ceia ce fac.
La finalul lecţiilor noastre am eşit cu toţii afară şi am făcut poze împreună, ei toţi între ei sau împrietenit şi au devenit o echipă de studenţi sîrguincioşi.


Vreau să îi mulţumesc mult lui Sîli Svetlana care deasemenea este profesoară în cadrul Şcolii de Computere Scriptehinfo, am mers împreună ca să predăm la aceşti copii. Mulţumesc lui Artur Boicu şi lui Radu Blendarencu care ne ajută cu transportarea utilajului necesar.

Reclame

2 gânduri despre „Lecţiile de computere în Lăpuşna!

  1. Intr-adevar sunt niste copii minunati, si chiar merita sa investeti timpul in ei, numai cind privesti la ochii lor cu cita dorinta de a invata te asculta, pursisimplu nu te lasa indiferenta.

  2. Bravo, Lenuta. Ma bucur mult pentru ceea ce faci si ma bucur pentru aceti copii care sper eu sunt viitorii hakeri din Moldova si cei mai buni specialisti. Succese.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s