Mamă purtătoare sau surogată!

Am privit în una din aceste zile o emisiune dedicată subiectului cu privire la mamele purtătoare.  Văzînd titul aricolului realizat printr-un mic video am deschis pentru a vedea ce însemnă o mamă purtătoare. După ce am vizionat acel mic filmuleţ am rămas şocată.

O mamă purtătoare se oferă pentru a naşte un copil pentru un cuplu generos care nu poate avea copii. Această femeie care doreşte să fie mamă purtătoare intră în contact cu familia care doreşte să beneficieze de acest serviciu, după care urmează procedura de feritlizare INVITRO. După naştere copilul este dat spre adopţie cuplului, care  a solicitat acest se rviciu de la o mamă purtătoare.Ceia ce mult m-a şocat  este că această acţiune este numită drept o afacere de pe care se eau între 10-30 de mii de euro. La această metodă recurg  acele familii sau acele  femei care nu au o situaţie materială favorabilă. Această actiune este drept vinderea propriului copil,  pe aceste femei eu le-aş numi mame vînzătoare,  nu mame purtătoare.  Una din femei spune că soţul ei nu are nimic împotrivă din cauza că se descurcă foarte greu, stau închirie şi de asta doreşte să mai nască un copil pentru a primi în schimb 20 de mii de euro. Femeia mai afirmă că pentru ea acest serviciu e ca şi cum ar avea grijă de un copil nouă luni de zile. Mama purtătoare printr-un act notarial se obligă pentru a oferi copilul imediat după naştere, familiei cu care a făcut înţelegerea.

Noi cu toţii nu avem condiţii de  trai şi o situaţie materială suficientă, dar ca să mergi la acestă acţiune, pentru a primi bani grei în schimb este ceva strigător la cer. De ce aceste femei nu realizează că copii sunt o binecuvîntare de la Dumnezeu şi că El nu cere bani pentru a ne binecuvînta cu o sarcină. Înţeleg mult durerea cuplurilor care nu pot avea copii, dar aceste cupluri pot merge la un orfelinat pentru a înfia un copil şi nu să caute servicii de a cumpăra copii.

Realizez cît de murdari şi fără suflet pot fi oameniii atunci cînd vine vorba de bani  şi confortul propriu, cît de iresponsabili şi nemiloşi pot fi. Societatea în care trăim nu mai are frică de nimic, atîtea avorturi, copii părăsiţi, acum deja se recurge şi la naştere de copii în schimbul banilor.

Viaţa omului nu costă şi nu are nici un preţ, ne-a fost dată de Dumnezeu ca să trăim aşa cum îşi doreşte El.

Reclame

3 gânduri despre „Mamă purtătoare sau surogată!

  1. daca ai nevoie de o mama purtatoare si iti doresti din suflet sa ai un bebelus eu sunt dinpusa sa te ajut ,sincer sa ne ajutam una pe cealalta .eu zic ca merita sa incercam vb pe id agatha_tutu ( rog seriozitate )

  2. daca ai nevoie de o mama purtatoare si iti doresti din suflet sa ai un bebelus eu sunt dinpusa sa te ajut ,sincer sa ne ajutam una pe cealalta .eu zic ca merita sa incercam vb pe id agatha_tutu ( rog seriozitate ) maxima

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s