Competiţie Taekwon-do la Căpriana!

Împreună cu elevii şi ucenicii mei am organizat o competie la Căpriana între elevii ucenicilor mei. Anul acesta Aprodu Sandu, Petrachii Filip şi Calmăş Vecesalav care sunt ucenicii mei, au deschis la rîndul lor grupe de Taekwon-do unde predau la copii antrenemente de TKD şi Studiu Biblic, astfel preluînd viziunea care mi-a fost transmisă şi mie de către Învăţătorii mei. Împreună am decis că ar fi bine ca aceşti elevi care au susţinut examenul la 10 cup, să poată participa şi la o competiţie aceasta fiind drept o motivare pentru ei. Împreună cu noi au mai participat şi elevii lui Tudor Rotaru, care conduce antrenamente în Horeşti, şi cîţivai elevi de ai mei din grupa pe care o conduc în Chişinău.

La începutul competiţie a fost un mesaj din Cuvîntul Lui Dumnezeu, transmis participanţilor ca fiind şi o încurajare şi o îmbărbătare pentru ei ca şi sportivi. Ne-am rugat cu toţii împreună ca Dumnezeu să ne poarte de grijă, să ne dea discernămînt nouă arbitrilor ca să judecăm corect şi ca sportivilor să le dea putere şi izbîndă, ei toţi aveau nevoie de încurajare, deoarece această copetiţie a fost prima lor experienţă şi toţi din ei erau plini de emoţii. La această competiţie au participat 40 de sportivi care foarte sîrguincioşi fregventează grupul în care se antrenează, iar  grupul lui Aprodu Sandu au venit chiar din Străşeni la Căpriana ca să participe la acestă competiţie.

Ca şi probe la această Competiţie au fost: Proba Tull.


O altă Probă a fost ruperea foii.

O altă probă a fost kiok-pa, sportivii trebuiau să sară la o anumită înălţime şi să rupă scîndura.

Toţi din sportivi sau clasat pe locuri de frunte, şi nimeni din ei nu au plecat  dezămăgiţi, fiecare dintre ei au plecat acasă cu o diplomă şi încîntaţi de experienţa pe care au primit-o la această competiţie.

Aici este grupul pe care îl conduc Calmăş Veceslav împreună cu Petrachii Filip.

Grupul de la  Străşeni-Roşcani condus de Aprodu Sandu:

O parte din grupul lui Tudor Rotaru care conduce antrenamente in Horeşti.

Mulţumim mult Lui Dumnezeu care ne-a ajutat să facem această competiţie, mulţumesc mult Învăţătorilor mei Vasile şi Sergiu Filat pentru tot ceia ce m-au învăţat pentru că de la ei am învăţat să conduc antrenamente să organizez competiţii.  Mulţumesc mult băieţilor  care mi-au fost un ajutor deosebit de important, ei au fost cei care au arbitrat, şi au stat alături de mine pînă la sfărşit : Filimon Igor, Petrachii Filip, Aprodu Sandu, Chiorescu Maxim, Rotaru Tudor şi Calmăş Veceslav.

Reclame

3 gânduri despre „Competiţie Taekwon-do la Căpriana!

  1. Dragă Radu, Veaceslav, Filip, Sandu și Tudor,

    M-am bucurat mult de competiția care ați făcut-o și de eforturile pe care le depuneți să-i învățați pe alții lucruri frumoase. Îmi pare rău că nu am putut să fiu și eu cu voi la competiție și sper să pot fi data viitoare.

  2. Şi noi vă mulţumim mult de toată investiţia depusă în noi, ceia ce facem e datorită Lui Dumnezeu şi D-stră, care aţi fost şi ne sunteţi un model în toate. Dumnezeu să vă binecuvânteze.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s