Examenul susţinut la centura galbenă!

Atît pentru copii care se antreneaza cît şi pentru mine ca şi antrenor, suţinerea examenului la centura galbenă a fost un eveniment important. Suţinerea examenelor e o evaluare la antrenamentele efectuate, şi creşterea la un nivel mai înalt. În total au susţinut examenul 18 copii, dintre care majoritatea cu vîrsta de 5-8 ani. Chiar dacă sunt micuţi au atîta energie în ei şi dorinţa de a se antrena. Prezenţi la examen au fost şi părinţii care îşi priveau cu multă bucurie, mulţumire şi emoţii scumpii lor copii. La începtu toţii elevii, au susţinut examen la partea teoretică cu privire la arta Taekwondolului, apoi partea spirituală care implică un manual foarte interesant pentru copii, în care sunt diverse jocuri formate din perspectiva Bibliei.

Copii erau plini de emoţii dar şi cu nerăbdare îşi aşteptau rîndul ca să meargă la echipa de examinare.

Echipa de examinare a fost reprezentată de  către Bălan Sergiu, Postu Ion, şi Curbet Ghenadie.

La sfîrşitul examenului, echipa de examinare a felicitat pe toţi cei care au susţinut exemenul, apoi le-a îmânat certificatul cu examenul solicitat. Ma-m bucurat nespus de mult că toţi din ei au susţinut foarte bine examenul şi majoritatea au luat note înalte. Fericiţi şi-au primit certificatul şi abia aşteptau să alerge la părinţii lor să le arate certificatul.

Să lucrezi cu copii de aşa vîrstă nu e simplu, e nevoie de multă răbdare, tact,  creativitate, pentru că copii sunt cei care foarte repede se plictisesc daca nu le este ceva interesant. Însă am o deosebită bucurie să antrenez acest grup, pentru că sunt nişte copii deosebiţi care au învăţat disciplina Taekwondoului, le place foarte mult antrenamentele însă cel mai mult ce mă împlineşte în lucrul cu ei este ca foarte mult sunt pasionaţi de a studia Cuvîntul Lui Dumnezeu pe înţelesul lor.

Vreau să mulţumesc mult, învăţătorilor mei Vasile şi Sergiu Filat care la rîndul lor au investit în mine, mulţumesc echipei de examinare, şi doresc deasemenea să mulţumesc părinţilor pentru faptul că sunt o încurajare pentru copii lor.

Eu nu am decît să zic: Pot totul doar în Hristos care mă întăreşte!

Reclame

5 gânduri despre „Examenul susţinut la centura galbenă!

  1. Intodeauna am admirat credinciosia cu care il slujesti pe Dumnezeu prin sport.

    Fie ca Dumnezeu sa te binecuvinteze cu cit mai mult ucenici credinciosi si devotati lucrarii de raspindire a Evangheliei

  2. Radu, faci un lucru extraordinar, si intr-adevar… a lucra cu copii de virsta aceasta este un lucru greu… dar la tine se primeşte foarte bine. Fii sigur că şi ei la răndul lor cănd vor creşte mari vor aprecia tot ceea ce ai investit în ei.
    Succes mai departe.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s