De ce a creat Dumnezeu sexul?

Aceasta este întrebarea pe care am abordat-o azi tinerilor de la Liceul Profesional nr1 din sectorul Buicani. Am mers împreună cu Gneraţi Curată un grup de 6 persoane la această şcoală unde ne-au primit cu mult drag ca să mergem şi să facem lecţii cu tinerii de acolo. Eu personal am avut posibiltatea  ca să predau la un auditoriu de 30 de persoane, tineri care aveau întrebări şi aveau nevoie ca să cunoască adevăruri cu privire la acest subiect. La început cînd au auzit tematica pe care o vom studia au rămas încîntaţi şi gata toţi să cumpere manualele. Parcurgînd lecţia unii dintre ei sa-u arătat neinteresaţi şi afirmînd că nu-i interesează, ca la sfîrşit tot acele persoane să zică că sunt foarte interesante subiectele studiate şi că le-a plăcut foarte mult. Am mers cu manualul Sexualitate din perspectiva Bibliei, şi împreună am făcut lecţia 1. Pe parcursul lecţii, tinerii foarte încîntaţi de subecte intrau în discuţii cu diverse probleme şi întrebări care îi frămîntatu. Împreună am analizat consecinţele care pot veni asupra căsătorii dacă întreţin relaţii sexuale înainte de căsătorie, deasemenea am evidenţiat consecinţele relaţiilor sexuale asupra vieţii lor, bolile care pot veni şi suferinţa care poate să intervină în viaţa lor pentru că au ales greşit.
Toţi unanim au fost de acord că nu este bine ca tinerii să aibă relaţii sexuale înafara căsătoriei, înţelegînd că Dumnezeu le va pedepsi păcatul.
La sfîrşit le-am prezentat activităţile la care pot veni: enleză, sport, computere şi desigur că i-am invitat şi la întîlnirile noastre.
Toată echipa cînd am eşit la pauză am povestit experienţa pe care am avut-o şi toţi din ei erau foarte încîntaţi de felul cum a mers lecţia.
Tinerii au nevoie de informaţii!
Ttinerii au nevoie să fie întrebaţi de lucrurile care îi frămîntă!
Tinerii au foarte multe întrebări, iar Generaţia Curată este echipa care vine să dea soluţii tinerilor, din perspectiva Lui Dumnezeu.

Vino la întîlnirile noatre de tineret unde vei putea avea un timp deosebit.
Vizitează saitul Generaţiei Curate pentru mai multe informaţii:http://www.generatiacurata.wordpress.com

Reclame

Un gând despre „De ce a creat Dumnezeu sexul?

  1. Pingback: De ce a creat Dumnezeu sexul? « Creştini md

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s