Cum să te bucuri indiferent de circumstanţe.

Bucuria este o stare a inimii, o atitudine frumoasă faţă de orice lucru care te înconjoară idiferent dacă e bun sau rău.
Fiid timp de 10 zile în tabăra Ghiocel din Căuşeni, la o sesiune extraordinar de interesantă şi utilă, am învăţat foarte multe lucruri importante pe care dorsec să le transmit şi vouă dragi cititori.
Sesiunea pe care am trecut-o este Filipeni, o carete din Sfintele Scripturi, a cărui scop este de a ne învăţa cum să ne bucurăm întodeauna.
În zilele noastre prea puţini oameni sunt fericiţi.
De ce? Penru că ei nu cunosc cum să se bucure în fiecae zi de ceia ce au şi trăiesc viaţa lor fără un scop, iar viaţa trece pe lîngă ei pe neobservate.
Autorul acestei cărţi este Apostolul Pavel, un om care cîndva de mult a fost un prigonitor al bisericilor Lui Dumnezeu, evreu din evrei, a învăţat la picioarele lui Gamaliel.
Însă în una din zile cînd mergea spre Damasc să prigonească creştinii, Dumnezeu i s-a arătat zicîndui: Saule, Saule de ce mă prigoneşti?
Din acea zi viaţa acestui om s-a schimbat enorm, s-a întîlnit cu Dumnezeu i-au fost ertate păcatele şi Dumnezeu a început să-l folosească în vestirea Evangheliei.
Acest om a început să meargă şi să vestească Evanghelia, cartea Fiipeni este adresată oamenilor din Filipi, pe care Pavel îi învăţa Cuvîntul Lui Dumnezeu.
Ştiţi în ce împrejurări se afla Pavel cînd scria această cartea cu mesaj ca cei din Filipi să se bucure întodeauna?
În TEMNIŢĂ.
Cum tu te-ai bucura fiind în temniţă?
El a avut această bucurie pntru că el era prigonit, suferea din pricina Evangheliei, iar aceasta îi aducea o bucurie deplină pentru că el suferea pentru Cuvîntulul Lui Dumnezeu, iar astfel Evanghelia propăşea pentru că el o vestea.
Cel mai mult ce m-a mişcat studiin acest curs este că pentru Pavel a trăi era Hristos, iar moartea el o vedea ca pe un cîştig.
Este foarte greu în zilele noastre să te bucuri de orice stare în care te găseşti, însă pe noi nimeni nu ne pune în temniţă pentru că facem cunoscut Cuvîntul Lui Dumnezeu, aşa că lui Pavel ea fost mult mai greu, însă el nu se uita la ce vor spune cei din jur şi nici măcar nui păsa că va suferi, pentru că pentru el a trăi era Hristos.
Ce înseamnă a trăi este Hristos:
-Făcea cunoscut pe Hristos;
-Mergea şi vestea Evanghelia;
-Învăţa oamenii Cuvîntul Lui Dumnezeu;
-Nu se uita la foloasele lui ci la foaloasele altora;
-Nu se vedea pe el mai presus de orice;
-În suferinţe vedea oportunitatea de al face cunoscut pe Hristos;
-În viaţa lui nu existau gînduri de a face rău cuiva, ci todeauna căuta să facă bine apropelui să îl facă cunocut pe Hristos că şi ceilalţi să cunoască fericirea deplină atunci cînd îl ai pe Dumnezeu în viaţa ta.
Tu cu ce scop îţi trăieşti viaţa? Ce vrei să obţii prin ceia ce faci?
Dacă doreşti să te bucuri întodeauna, vino cu noi şi studiază acest curs minunat care te va ajuta foarte mult să-ţi schimbi cursul viaţii şi vei putea să-ţi trăieşti viaţa într-o stare de bucurie în tot ceia ce vei face.
Ne poţi găsi: Biserica Buna Vestire, Chişinău, Strada Malina Mică, vizavi de Spitalul Oncologic.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s