De 1Mai un salt cu parașuta = cu o cerere în căsătorie.

La 1 Mai 2007, ma-m trezit de dimieață am privit spre geam și spre uimirea mea acea zi mi se părea o zi  deosebită, de parcă nicodată nu mai observasem soarele atît de frumos, niciodată păsările nu cîntau atît de melodios, dar totuși niciodată nu mai fusesem  atît de   emoționată.  În  acea zi am primit o invitație de la un băiat care intrase în inima și gîndurile mele. Invitația era destinată pentu ca să mergem  să sărim cu ”parașuta”.  Eu  am acceptat invitația, dar nici prin cap   nu-mi trecea  ce  fel de salt din parașută va  urma.  Mergând  spre direcția Orheiului am observat  că pe dreapta era o livadă imensă cu meri înfloriți. Acele flori albe  erau încîntător de frumoase, erau luminate de soarele de pe cer și în contrast cu iarba verde care  se întindea pe zări. Băiatul care mă invitase  a observat  încîntarea cu care priveam acea livadă enorm de frumoasă.  Nu a mai stat pe gânduri mult a făcut pe dreapta, a oprit automobilul și s-a gîndit el că în livadă  e locul potrivit pentru a exercita sltul ”cu parașuta”. În mintea mea ma-m gîndit că poate a observat că eu am rămas foarte uimită de frumusețea acelei livezi și s-a gîndit să  mă lase să merg puțin prin ea.  Copacii din acea livadă erau sădiți în rînduri drepte. Încîntată  pentru o clipă de florile de un miros foarte plăcut, am uitat că mai era cineva alături de mine. Mergând cam trei rînduri , baiatul  a apărut în fața mea și emoționat dar și cu un zîmbet luminos,m-a privit în ochi  și me-a supus:
Lenuța eu te iubesc foarte mult, și vreau să te întreb:
vrei să fii soția mea?
Eu pentru puțin timp am rămas blocată  mi se părea că chiar sar cu parașuta.
Cînd  mi-a m rvenit din starea de amorțeală,  iam răspuns ”DA”.  Mi-a pus un inel pe dejete, acel inel de logodnă semnifică că eram cea aleasă de el și că eu sunt logodnica lui. Am ales să spun acest DA din toată inima, până la sfîrșitul vieții, pentru că dragostea care se afla în inima mea, era sădită de Dumnezeu. Dragostea oferită de Dumnezeu este una care nu se poate stinge și ea dăinuie pînă la sfîrșitul vieții. Astăzi e earăși 1 Mai și îmi amintesc din nou acele emoții trăite. De 5 ani trăiesc clipe frumoase  pe care ni le dă Dumnezeu alături de soțul meu. Dumnezeu ne-a binecuvântat și cu un copil minunat pentru care îi mulțumim din tot sufletul.
Apele cele mai mari nu pot să stingă dragostea, și rîurile n-ar putea s-o înece; Cântarea Ctântărilor 8:7.
Acesta este motoul dragostei noastre.
Dragostea noastră crește zi de zi și niciodată nu va fi stinsă pentru că la baza căsătoriei noastre stă Dumnezeu și Cuvîntul Lui.
Un salt de 1 Mai  mi-a adus  a  doua jumătatea în viața mea.

Reclame

3 gânduri despre „De 1Mai un salt cu parașuta = cu o cerere în căsătorie.

  1. Cum a rămas cu saltul pînă la urmă?
    Ne bucuram mult pentru voi şi vă dorim totdeauna să faceti toate salturile împreună!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s